Ha ezt az oldalt más nyelven szeretné megtekinteni, nyomja meg a nyelvi zászlót a tetején.

Bejelentő rendszer

Meggyőződésünk, hogy vállalatunk fenntartható sikere nagymértékben az integritáson, a becsületességen, a tisztelettudó és tisztességes üzleti magatartáson alapul, valamint azon, hogy kivétel nélkül betartjuk a jogrendszert és tiszteletben tartjuk az erkölcsi fogalmakat, amelyek minden olyan országban érvényesek, ahol üzleti tevékenységet folytatunk. Ezért elengedhetetlen, hogy minden alkalmazottunk és üzleti partnerünk betartsa a vonatkozó törvényeket, elkerülje az összeférhetetlenséget, és tiszteletben tartsa azon országok szokásait, hagyományait és társadalmi értékeit, ahol működünk. Már egyetlen törvénysértés is maradandó károkat okozhat a SARIA hírnevének, és komoly pénzügyi hátrányokhoz vezethet. Ha bármilyen szabálytalanságról tudomást szerez, azt azonnal tisztázni kell.

A „SARIA Integrity Line” bejelentő portál segítségével a SARIA SE & Co. alá szervezett vállalatok a SARIA SE & Co. KG („SARIA”) nemcsak minden alkalmazottnak, hanem minden harmadik félnek is lehetőséget kínálnak a törvények és belső szabályzatok megsértésének bejelentésére. A bizalmas kezelés, az anonimitás és az adatbiztonság garantált. Minden beérkező bejelentést gondosan ellenőriznek, és a jogsértéseket következetesen nyomon követik.

Jelentési csatorna

A bejelentéseket a SARIA Integrity Line internetes bejelentő rendszeren keresztül az alábbi linken lehet megtenni: https://saria.integrityline.org/index.php

Hungary:
SARIA International GmbH
c/o Corporate Compliance
Norbert-Rethmann-Platz 1
59379 Selm
02592 210 238
compliance.saria@saria.de