Pentru a vizualiza această pagină în alte limbi, apăsați steagul de limbă din partea de sus.

Sistemul de denunțare a neregulilor

Suntem convinși că succesul durabil al companiei noastre se bazează în mare măsură pe integritate, onestitate, comportament de afaceri respectuos și corect, precum și pe faptul că respectăm sistemul juridic și conceptele morale aplicabile în toate țările în care ne desfășurăm activitatea, fără excepție. Prin urmare, este imperativ ca toți angajații și partenerii de afaceri să respecte legile aplicabile, să evite conflictele de interese și să respecte obiceiurile, tradițiile și valorile sociale din țările în care ne desfășurăm activitatea. Chiar și o singură încălcare a legii poate cauza daune de durată reputației SARIA și poate duce la dezavantaje financiare grave. Dacă luați cunoștință de orice nereguli, acestea trebuie clarificate imediat.

Prin intermediul portalului de denunțare a neregulilor „SARIA Integrity Line”, companiile organizate în cadrul SARIA SE & Co. KG („SARIA”) oferă nu numai tuturor angajaților, ci și tuturor terților posibilitatea de a raporta încălcări ale legilor și regulamentelor interne. Confidențialitatea, anonimatul și securitatea datelor sunt garantate. Fiecare raportare primită este verificată cu atenție, iar încălcările sunt urmărite în mod consecvent.

Canal de raportare

Puteți trimite rapoarte prin intermediul sistemului de denunțare pe internet SARIA Integrity Line la următorul link: https://saria.integrityline.org/index.php

Romania
SC Clean Tech International SRL
c/o Corporate Compliance
Ciulnita village, Field 50, Plot 461/3, Ialomita county, Romania country
Postal code 927080, Postal Office no.1 Slobozia, Post box no. 52
+40 757 575 420